Forum Bugs & Feedback thread

Page 16 of 22 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by Asteroth on Sat Aug 30, 2014 7:47 pm

@cowking wrote:Marco you leave "- shortcut" in your shortcuts? I'm surprised there are people who do that Thinking

I do too.
Laziness lol

Asteroth
Hardliner

Well-Sourced Debater
Posts : 1630
TGBest Transferred
Country : United States

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by Quirinus on Sat Aug 30, 2014 8:25 pm

actually, I can confirm from my experience that FF has way more memory leaks than Chrome, as I was using both for a long time. That doesn't mean chrome doesn't have them, but they're less common.

_____________________
"Zu jeder Zeit, an jedem Ort, bleibt das Tun der Menschen das gleiche."

Quirinus
Creature of Flame

Bloody High Five
Posts : 5567
TGGood none
Country : Croatia

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by void on Mon Sep 01, 2014 11:01 am

Loading pages on the forum takes longer today than usual.

void
Prince Albrecht

Cool Font Guy
Posts : 3022
TGBest Transferred
Country : ???

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by archon256 on Wed Sep 10, 2014 7:21 am

There's some bug that's causing me to receive notifications when someone posts in the Sigma Development forum that I don't have access to, saying that it's a 'watched thread' of mine, even though my watched thread list is empty.

archon256
Amazon Warrior

I Am Someone
Posts : 1738
Country : United States

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by void on Sun Sep 28, 2014 6:57 pm

Sometimes I forget to log in so when I click on restricted topics naturally the login screen pops up. But after logging in I can't get access to that one topic for a very long time. Instead I'm redirected to ../forum/#somenumber every time. And it's just that one topic, all other topics work fine.

void
Prince Albrecht

Cool Font Guy
Posts : 3022
TGBest Transferred
Country : ???

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by whist on Sun Oct 05, 2014 6:14 pm

I used to access the forum by entering "medianxl.com" in my browser address bar. But since yesterday I have to enter "www.medianxl.com". Entering "medianxl.com" leads to a fail to connecting to the server page thingy.

Not that much of a problem (other than being used to my old ways and doing the mikstake every single time), but just wondering why it's doing this.

whist
Nihlathak

Huehuehue™
Posts : 3927
Country : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by Aspirine101 on Sun Oct 05, 2014 6:23 pm

"(its impossible to cut big s/s in paint..)"

"Let's make a teamviewer session and you fix them for me ! xd"


Hitting a Wall marco I thought you're smarter Hitting a Wall Hitting a Wall Hitting a Wall

Aspirine101
Lord Primus

Islamic B&D Princess
Posts : 8578
TGGood None
Country : Ukraine

View user profile http://lmgtfy.com/?q=median+xl.com

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by MarcoNecroX on Sun Oct 05, 2014 6:56 pm

@whist wrote:I used to access the forum by entering "medianxl.com" in my browser address bar. But since yesterday I have to enter "www.medianxl.com". Entering "medianxl.com" leads to a fail to connecting to the server page thingy.

Not that much of a problem (other than being used to my old ways and doing the mikstake every single time), but just wondering why it's doing this.

Why don't you write "medianxl" and press Ctrl+enter, that adds the prefix and suffix. noob

_____________________
http://www.median-xl.com Cookie monster

MarcoNecroX
Malthael

Führer
Posts : 10181
Country : Argentina

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by whist on Sun Oct 05, 2014 7:25 pm

@MarcoNecroX wrote:
@whist wrote:I used to access the forum by entering "medianxl.com" in my browser address bar. But since yesterday I have to enter "www.medianxl.com". Entering "medianxl.com" leads to a fail to connecting to the server page thingy.

Not that much of a problem (other than being used to my old ways and doing the mikstake every single time), but just wondering why it's doing this.

Why don't you write "medianxl" and press Ctrl+enter, that adds the prefix and suffix. noob

Interesting, I didn't know about this. But still, that doesn't explain the problem. Just reporting it as it may be an issue with the domain name.

whist
Nihlathak

Huehuehue™
Posts : 3927
Country : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Bugs & Feedback thread

Post by Rexxar on Sun Oct 05, 2014 7:28 pm

@whist

I expected from you to have medianxl page bookmarked. Banhammer

Rexxar
Cow Ninja

Lord of Nonsense
Posts : 1682
Country : Croatia

View user profile http://d2mods.info/forum/viewtopic.php?f=184&t=61143&p=

Back to top Go down

Page 16 of 22 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum