Forum Loading Speed

View previous topic View next topic Go down

Forum Loading Speed

Post by Str0b3l on Sat Jan 11, 2014 9:30 pm

ive got a strange problem since some days the median forum doesnt load properly
most of time im online with laptop but when im at my tower pc the forum doesnt load, well it does but i need like 3 mins to load each page
other pages load usual, its strange that the other pc with same internet"speed" loads it usual but mine doesnt anymore since some days

Str0b3l
The Butcher

Posts : 5233
TGBest Transferred
Country : Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by axios on Sat Jan 11, 2014 9:36 pm

got that a few times also.too much traffic since we have a "fav pornstar thread"

axios
Slain Soul

weaK
Posts : 2349
Country : Romania

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by Aspirine101 on Sat Jan 11, 2014 9:37 pm

Well I had and always have problems that sometimes when replying it gets stuck so i need to ctrl&c then close the interner fire it up again and ctrl&v whatever i wanted to say, and yesterday (or 2 days ago) I couldn't load the forum, like, at all. But then it got fixed the same day

Aspirine101
Lord Primus

Islamic B&D Princess
Posts : 8578
TGGood None
Country : Ukraine

View user profile http://lmgtfy.com/?q=median+xl.com

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by whist on Sat Jan 11, 2014 9:51 pm

It always goes fine for me personally. I bet you guys are lagging because the forums loads up your 489573456348957634895734578 notifications Laughing
Clear your notifications and see if the problem persists

whist
Nihlathak

Huehuehue™
Posts : 3927
Country : Canada

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by Str0b3l on Sat Jan 11, 2014 10:37 pm

i thought i would go away from alone too but its already since some days
and ive changed from one computer to the other in 3mins and the difference is loading time secs --> mins each load

Str0b3l
The Butcher

Posts : 5233
TGBest Transferred
Country : Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by kiki22vu on Sat Jan 11, 2014 10:47 pm

had it too few days ago but now works fine tho

kiki22vu
Jungle Snake

SNEJ Player
Posts : 1346
TGBest Transferred
Country : Croatia

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by Str0b3l on Sat Jan 11, 2014 10:59 pm

now im back at other computer and works fine here
i tried a proxy server at other one and it was loading normal but couldnt log in >_>

Str0b3l
The Butcher

Posts : 5233
TGBest Transferred
Country : Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by flubbucket on Sun Jan 12, 2014 6:23 am

You are most likely being targeted by the NSA. It's a rotating schedule so you'll be off of it in a few weeks so no worries.

flubbucket
Necrobot

Creepy Old Geezer
Posts : 2294
Country : Antarctica

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by Soponator on Sun Jan 12, 2014 4:07 pm

it happened to me too, i just stop the loading and the page shows normally

Soponator
Baal

Hairy Ass Argentinian
Posts : 4939
TGGood 125
Country : Argentina

View user profile http://www.medianxl.com/t4645-bienvenidos-al-foro-oficial-de-med

Back to top Go down

Re: Forum Loading Speed

Post by Rexxar on Sun Jan 12, 2014 4:34 pm

It was the problem with:

Code:
http://www.illiweb.com/

Rexxar
Cow Ninja

Lord of Nonsense
Posts : 1682
Country : Croatia

View user profile http://d2mods.info/forum/viewtopic.php?f=184&t=61143&p=

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum