Setting Up Median Ultimative V6c and Online Play

View previous topic View next topic Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: Setting Up Median Ultimative V6c and Online Play

Post by MarcoNecroX on Fri Jan 18, 2013 2:10 am

if you use d2se you can join by clicking 'no battle' net button

v6b - v6c isn't realm compatible yet.

_____________________
http://www.median-xl.com Cookie monster
avatar
MarcoNecroX
Malthael

Führer
Posts : 10178
Country : Argentina

View user profile

Back to top Go down

Re: Setting Up Median Ultimative V6c and Online Play

Post by Quirinus on Fri Jan 18, 2013 10:55 am

or you can open the madhouse subforum and join a hamachi network

_____________________
"Zu jeder Zeit, an jedem Ort, bleibt das Tun der Menschen das gleiche."
avatar
Quirinus
Creature of Flame

Bloody High Five
Posts : 5572
TGGood none
Country : Croatia

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: Setting Up Median Ultimative V6c and Online Play

Post by Contrite on Sun Jan 20, 2013 4:14 am

There is a wonderful entity know as "Google", which can answer most of your questions!

While i have no idea if this works, a quick google search put this as the fourth hit: http://dexnet.blogspot.no/2012/04/diablo-ii-lod-113c-downgrade-patch-eg.html

Contrite
Thunder Beetle

Posts : 14
Country : Norway

View user profile

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Re: Setting Up Median Ultimative V6c and Online Play

Post by HerrNieschnell on Sun Jan 20, 2013 7:45 pm

another way is: install D2SE and copy the 1.13c core into D2 game dir, but the method mentioned above should also work, because I have used it on a friends D2 install before!
avatar
HerrNieschnell
Bane Hunter

Posts : 386
Country : ???

View user profile

Back to top Go down

Re: Setting Up Median Ultimative V6c and Online Play

Post by 420mitch on Tue Mar 19, 2013 5:14 am

My friend is having an issue with his gateway not showing up as TSW instead it shows NONE , anybody know a fix?

420mitch
Ent

Posts : 6
Country : ???

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum